Kiskunmajsa természeti, települési és történeti kialakulása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: nincs megadva
Format: Thesis
Published: 1939
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/121967
LEADER 00628nta a2200181 i 4500
001 dipl121967
005 20220209132118.0
008 220209s1939 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a nincs megadva 
245 1 0 |a Kiskunmajsa természeti, települési és történeti kialakulása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c megadva nincs 
260 |c 1939 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Social and economic geography 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/121967/1/1939_xxxx.pdf  |z Dokumentum-elérés