Statisztikai módszerek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tóth Ágnes
Other Authors: Puskás Albert
Format: Thesis
Published: 1982
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/121893
LEADER 00576nta a2200181 i 4500
001 dipl121893
005 20220222083755.0
008 220209s1982 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Tóth Ágnes 
245 1 0 |a Statisztikai módszerek  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ágnes Tóth 
260 |c 1982 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Mathematics 
700 1 |a Puskás Albert  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/121893/1/1982_toth_agnes.pdf  |z Dokumentum-elérés