Cigány gyerekek oktatása, nevelése

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szabóné Fábián Mária
Other Authors: Karsai Ervin
Format: Thesis
Published: 2009
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/120876
LEADER 00790nta a2200205 i 4500
001 dipl120876
005 20220104083151.0
008 220104s2009 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Szabóné Fábián Mária 
245 1 0 |a Cigány gyerekek oktatása, nevelése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mária Szabóné Fábián 
246 1 0 |a Teaching and Education of Gipsy Children  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2009 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Educational sciences 
650 4 |a Education, general (including training, pedagogy, didactics) 
700 1 |a Karsai Ervin  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120876/1/2009_szabone_fabian_maria.pdf  |z Dokumentum-elérés