Dokumentáció az ápolásban az ápolási dokumentáció jelen gyakorlatára vonatkozó tapasztalatok bemutatása, három klinikai osztály bevonásával /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Csehák Auguszta
Other Authors: Tulkán Ibolya
Format: Thesis
Published: 2000
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/120226
LEADER 00749nta a2200181 i 4500
001 dipl120226
005 20211026122147.0
008 211022s2000 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csehák Auguszta 
245 1 0 |a Dokumentáció az ápolásban   |h [elektronikus dokumentum] :  |b az ápolási dokumentáció jelen gyakorlatára vonatkozó tapasztalatok bemutatása, három klinikai osztály bevonásával /  |c Auguszta Csehák 
260 |c 2000 
650 4 |a Orvos- és egészségtudományok 
650 4 |a Medical and health sciences 
650 4 |a Health sciences 
700 1 |a Tulkán Ibolya  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120226/1/2000_csehak_auguszt.pdf  |z Dokumentum-elérés