A környezet és család hatása a tanulási képességek fejlődésére

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagy Mária
Other Authors: Sütő-Kiss Márta
Format: Thesis
Published: 2015
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/120190
LEADER 00778nta a2200205 i 4500
001 dipl120190
005 20211026111610.0
008 211022s2015 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nagy Mária 
245 1 2 |a A környezet és család hatása a tanulási képességek fejlődésére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mária Nagy 
246 1 0 |a The effect of the environment and the family to the development of the learning ability  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2015 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Sociology 
650 4 |a Sociology 
700 2 |a Sütő-Kiss Márta  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120190/1/2015_nagy_maria.pdf  |z Dokumentum-elérés