Bányász dolgozók társadalombiztosítási ellátásai és kedvezményei

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szabó Attila
Other Authors: Máté Levente
Format: Thesis
Published: 2008
Subjects:
Law
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/120007
LEADER 00745nta a2200193 i 4500
001 dipl120007
005 20211020120900.0
008 211020s2008 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szabó Attila 
245 1 0 |a Bányász dolgozók társadalombiztosítási ellátásai és kedvezményei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Attila Szabó 
246 1 0 |a Social insurance benefits and preferences of mineworkers  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2008 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
650 4 |a Law 
650 4 |a Law, criminology, penology 
700 1 |a Máté Levente  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/120007/1/2008_szabo_attila.pdf  |z Dokumentum-elérés