Gyermekotthon - Lakásotthon (az 1997-es Gyermekvédelmi törvény megvalósulása a bácsalmási gyermekotthonban) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krix Angéla
Other Authors: Fáyné Dr. Dombi Alice
Format: Thesis
Published: 2002
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/119331
LEADER 00732nta a2200181 i 4500
001 dipl119331
005 20211011083622.0
008 211007s2002 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Krix Angéla 
245 1 0 |a Gyermekotthon - Lakásotthon   |h [elektronikus dokumentum] :  |b (az 1997-es Gyermekvédelmi törvény megvalósulása a bácsalmási gyermekotthonban) /  |c Angéla Krix 
260 |c 2002 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Educational sciences 
650 4 |a Education, general (including training, pedagogy, didactics) 
700 2 |a Fáyné Dr. Dombi Alice  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/119331/1/2002_krix_angela.pdf  |z Dokumentum-elérés