A gyermekelhelyezés és a kapcsolattartás szabályozása és megvalósulása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szpisjak Jánosné
Other Authors: Varga Imre
Format: Thesis
Published: 2003
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/119066
LEADER 00695nta a2200181 i 4500
001 dipl119066
005 20210929084213.0
008 210929s2003 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szpisjak Jánosné 
245 1 2 |a A gyermekelhelyezés és a kapcsolattartás szabályozása és megvalósulása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Jánosné Szpisjak 
260 |c 2003 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Educational sciences 
650 4 |a Education, general (including training, pedagogy, didactics) 
700 1 |a Varga Imre  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/119066/1/2003_szpisjak_janosne.pdf  |z Dokumentum-elérés