Móra Ferenc meséi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Berkó Barbara
Other Authors: Sánta Gábor
Format: Thesis
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/118688
LEADER 00625nta a2200193 i 4500
001 dipl118688
005 20210923085837.0
008 210922s2012 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Berkó Barbara 
245 1 0 |a Móra Ferenc meséi  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Barbara Berkó 
260 |c 2012 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Humanities 
650 4 |a Languages and Literature 
650 4 |a General literature studies 
700 1 |a Sánta Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/118688/1/2012_berko_barbara.pdf  |z Dokumentum-elérés