A beszédfejlesztés lehetőségei az oktatásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gub Andrea
Other Authors: Bácsi János
Format: Thesis
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/118302
LEADER 00748nta a2200205 i 4500
001 dipl118302
005 20210920064458.0
008 210903s2011 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gub Andrea 
245 1 2 |a A beszédfejlesztés lehetőségei az oktatásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Andrea Gub 
246 1 0 |a The speech development opportunities in education  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2011 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Psychology 
650 4 |a Psychology (including human-machine relations) 
700 1 |a Bácsi János  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/118302/1/2011_gub_andrea.pdf  |z Dokumentum-elérés