Békéscsaba élelmiszeripara
Elmentve itt :
Szerző: | Izsó Gábor |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1973
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/113012 |
Hasonló tételek
-
Kecskemét konzervgyártásának kialakulása és fejlődése
Szerző: Fehér Istvánné
Megjelent: (1989) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021) -
Fogyasztói magatartás vizsgálata a növényi italok, mint élelmiszeripari innováció esetében
Szerző: Daraki Dalma
Megjelent: (2021) -
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor
Szerző: Gujás Veronika
Megjelent: (2021)