Egzotikus opciók árazása bináris piacon

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hornyák Dávid
Other Authors: Kevei Péter
Format: Thesis
Published: 2020
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/111935
LEADER 00603nta a2200181 i 4500
001 dipl111935
005 20210325082256.0
008 210325s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Hornyák Dávid 
245 1 0 |a Egzotikus opciók árazása bináris piacon  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dávid Hornyák 
260 |c 2020 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Mathematics 
700 1 |a Kevei Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/111935/1/2020_hornyak_david.pdf  |z Dokumentum-elérés