Különböző tejsavbaktériumok sejttartalmának antimikrobiális és antioxidáns hatása
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Edina |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/110304 |
Hasonló tételek
-
Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása
Szerző: Török Szilvia
Megjelent: (2018) -
Opportunista humán patogén fonalas gombák gyulladáscsökkentő és antioxidáns kapacitásának összehasonlítása
Szerző: Mérey Mihály
Megjelent: (2018) -
Bioautográfia alkalmazása gombaextraktumok antimikrobiális hatásának vizsgálatára
Szerző: Papp Dóra Anna
Megjelent: (2020) -
Nem mikrobaellenes gyógyszerhatóanyagok antimikrobiális hatásának vizsgálata, összehasonlítása a klinikumban alkalmazott antifungális szerekkel és kombinációjuk tesztelése, tömlősgombákkal szemben
Szerző: Fülöp Ádám
Megjelent: (2018) -
A gyulladás hatása a humán zsírból származó mesenchymalis őssejtek in vitro citokin szekréciójára
Szerző: Somogyi Kinga
Megjelent: (2018)