Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata.
Elmentve itt :
Szerző: | Furka Zsófia Terézia |
---|---|
További közreműködők: | Takó Miklós (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/110256 |
Hasonló tételek
-
Növényi és állati olaj hidrolizátumok zsírsavösszetételének és bioaktív tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Furka Zsófia Terézia
Megjelent: (2022) -
Különböző növényi olajok és állati zsiradék összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kunos Enikő Andrea
Megjelent: (2020) -
Növényi eredetű potenciálisan antimikrobiális peptidek szintézise
Szerző: Fekete Lilla
Megjelent: (2019) -
Ekdiszteroid vegyületek antimikrobiális hatásának vizsgálata
Szerző: Bagi Kristóf
Megjelent: (2021) -
Növényi és állati eredetű hulladékok hasznosíthatósága biogáz előállítására
Szerző: Szilágyi Árpád
Megjelent: (2021)