Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Furka Zsófia Terézia
További közreműködők: Takó Miklós (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/110256
LEADER 00818nta a2200193 i 4500
001 dipl110256
005 20210319092213.0
008 210319s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Furka Zsófia Terézia 
245 1 0 |a Növényi és állati eredetű olajok enzimatikus lebontása és antimikrobiális hatásának vizsgálata.  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsófia Terézia Furka 
246 1 0 |a Enzymatic degradation and antimicrobial activity of vegetable and animal oils.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Biological sciences 
700 1 |a Takó Miklós  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110256/1/2020_furka_zsofia_terezia.pdf  |z Dokumentum-elérés