Apicius gasztronómiai filozófiája
Elmentve itt :
Szerző: | Várszeginé Véber Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Szécsiné Járási Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2008
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108812 |
Hasonló tételek
-
Gasztronómiai kalandozás Itáliában
Szerző: Kókai Mariann
Megjelent: (2008) -
Gasztronómiai időutazás Európában
Szerző: László Györgyné
Megjelent: (2005) -
A kiskunfélegyházi gasztronómiai napok története
Szerző: Kaszáné Felföldi Julianna
Megjelent: (2007) -
Gasztronómiai törekvések a XIX. és XX. században
Szerző: Zsíros Ágnes
Megjelent: (2004) -
A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében
Szerző: Pappné Retkovszki Tímea
Megjelent: (2008)