Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barcsa Fanni
További közreműködők: Gyimes Ernő (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108786
LEADER 00782nta a2200193 i 4500
001 dipl108786
005 20210305135541.0
008 210305s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Barcsa Fanni 
245 1 0 |a Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Fanni Barcsa 
246 1 0 |a Enriched caramel products with reduced sugar content and their development  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Gyimes Ernő  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108786/1/2020_barcsa_fanni.pdf  |z Dokumentum-elérés