Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében
Elmentve itt :
Szerző: | Keresztély Klaudia |
---|---|
További közreműködők: | Lendvai Edina (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108689 |
Hasonló tételek
-
Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján
Szerző: Lendvai Edina, et al.
Megjelent: (2021) -
Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése
Szerző: Drahota Beatrix
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Kiss Panna
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2020) -
Kereskedelemben kapható gluténmentes sörök összehasonlító elemzése
Szerző: Müller Dorina Alexa
Megjelent: (2023)