A Szegedi Tudományegyetem kísérleteihez szükséges élő állat beszerzési folyamatának optimalizálása, az átfutási idők csökkentésének érdekében
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth Zsuzsanna |
---|---|
További közreműködők: |
Guóth Árpád
(Témavezető) Gál József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108666 |
Hasonló tételek
-
Gyártott alkatrész vizsgálata, folyamatának optimalizálása
Szerző: Dezső Márk
Megjelent: (2022) -
Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása
Szerző: Dittrich Kata
Megjelent: (2020) -
Reklamációkezelés folyamatának fejlesztése a Linamar Hungary Zrt. cégnél
Szerző: Gáspár Vivien
Megjelent: (2022) -
Cementálási technológia optimalizálása
Szerző: Császár András
Megjelent: (2023) -
Egy baromfifeldolgozó üzem, takarítási, tisztítási és fertőtlenítési folyamatának elemzése
Szerző: Borbás Barbara
Megjelent: (2020)