Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Tamás
További közreműködők: Beszédes Sándor (Témavezető)
Jakói Zoltán (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108650
LEADER 00869nta a2200205 i 4500
001 dipl108650
005 20210308161337.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kovács Tamás 
245 1 0 |a Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamás Kovács 
246 1 0 |a Detection of the efficiency of enzymatic and fermentation processes by dielectric measurement  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e ths 
700 0 1 |a Jakói Zoltán  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108650/1/2020_kovacs_tamas.pdf  |z Dokumentum-elérés