|
|
|
|
LEADER |
00821nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl108620 |
005 |
20210308155727.0 |
008 |
210308s2020 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Barna Dorina Bettina
|
245 |
1 |
2 |
|a A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Dorina Bettina Barna
|
246 |
1 |
0 |
|a Changes in nutritional values of chokeberry, in different formulations.
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2020
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
700 |
1 |
|
|a Bakos Tiborné
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108620/1/2020_barna_dorina_bettina.pdf
|z Dokumentum-elérés
|