Fehérjével dúsított kávéital
Elmentve itt :
Szerző: | Szrnka Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108611 |
Hasonló tételek
-
Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
Szerző: Varga Levente Máté
Megjelent: (2023) -
Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése
Szerző: Horváth-Gaudi Miklós
Megjelent: (2020) -
Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása
Szerző: Juhász-Dora Krisztina
Megjelent: (2020) -
Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel
Szerző: Halászi Tímea Katinka
Megjelent: (2020) -
Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük
Szerző: Barcsa Fanni
Megjelent: (2020)