Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Éva
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108603
LEADER 00854nta a2200193 i 4500
001 dipl108603
005 20210308102144.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kovács Éva 
245 1 0 |a Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Éva Kovács 
246 1 0 |a How to effect the development of slaughter section on product quality in Bát-Grill Chicken Cuttering Corporation  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108603/1/2020_kovacs_eva.pdf  |z Dokumentum-elérés