|
|
|
|
LEADER |
00854nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl108603 |
005 |
20210308102144.0 |
008 |
210303s2020 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Kovács Éva
|
245 |
1 |
0 |
|a Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Éva Kovács
|
246 |
1 |
0 |
|a How to effect the development of slaughter section on product quality in Bát-Grill Chicken Cuttering Corporation
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2020
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
700 |
1 |
|
|a Zsarnóczay Gabriella
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108603/1/2020_kovacs_eva.pdf
|z Dokumentum-elérés
|