A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sustyák Dóra
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108587
LEADER 00923nta a2200193 i 4500
001 dipl108587
005 20210303144122.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Sustyák Dóra 
245 1 2 |a A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dóra Sustyák 
246 1 0 |a Implementing continuous improvement with the quality management and food safety system in the dairy manufacturing milk  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108587/2/2020_sustyak_dora.pdf  |z Dokumentum-elérés