Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Meszlényi Tamás János
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108575
LEADER 00778nta a2200193 i 4500
001 dipl108575
005 20210308102144.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Meszlényi Tamás János 
245 1 0 |a Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamás János Meszlényi 
246 1 0 |a Consumer acceptance of insect-based foods in Hungary  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108575/1/2020_meszlenyi_tamas_janos.pdf  |z Dokumentum-elérés