Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fülöp Péter
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108570
LEADER 00805nta a2200193 i 4500
001 dipl108570
005 20210303133117.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Fülöp Péter 
245 1 0 |a Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Péter Fülöp 
246 1 0 |a Comparative analysis of the usability of milk-based curing agents in the meat industry  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108570/2/2020_fulop_peter.pdf  |z Dokumentum-elérés