|
|
|
|
LEADER |
00875nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl108555 |
005 |
20210303145322.0 |
008 |
210303s2020 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Szijjártó Kitti
|
245 |
1 |
0 |
|a Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kitti Szijjártó
|
246 |
1 |
0 |
|a the development of chicken meatproducts made with different heattreatment using the Sous-vide method
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2020
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
700 |
0 |
1 |
|a Bencsik Dóra
|e ths
|
700 |
0 |
1 |
|a Szűcs Tibor
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108555/2/2020_szijjarto_kitti.pdf
|z Dokumentum-elérés
|