Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szijjártó Kitti
További közreműködők: Bencsik Dóra (Témavezető)
Szűcs Tibor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108555
LEADER 00875nta a2200205 i 4500
001 dipl108555
005 20210303145322.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szijjártó Kitti 
245 1 0 |a Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Kitti Szijjártó 
246 1 0 |a the development of chicken meatproducts made with different heattreatment using the Sous-vide method  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 0 1 |a Bencsik Dóra  |e ths 
700 0 1 |a Szűcs Tibor  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108555/2/2020_szijjarto_kitti.pdf  |z Dokumentum-elérés