Az almatörköly hatása a kenyér állományra
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Mónika |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108551 |
Hasonló tételek
-
Különböző kenyér adalékanyagok hatásának vizsgálata eltérő minőségű búzaliszteken
Szerző: Csuka Anikó
Megjelent: (2021) -
A fiatal gazda pályázat hatása az elöregedő agráriumban
Szerző: Kódor Gábor
Megjelent: (2020) -
Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Kávai Brigitta
Megjelent: (2023) -
Az Erasmus program hatása a gazdaságra. A programban való részvétel hatása az elhelyezkedési esélyekre, személyes kompetenciákra és a nyelvtudásra
Szerző: Huszár Csilla
Megjelent: (2020) -
Gyümölcskivonatok hatása néhány tejsavbaktérium növekedésére
Szerző: Varga Katalin
Megjelent: (2020)