Az almatörköly hatása a kenyér állományra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Mónika
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108551
LEADER 00730nta a2200193 i 4500
001 dipl108551
005 20210308102145.0
008 210303s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Tóth Mónika 
245 1 3 |a Az almatörköly hatása a kenyér állományra  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mónika Tóth 
246 1 0 |a The influence of pomace for bread's substance  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108551/2/2020_toth_monika.pdf  |z Dokumentum-elérés