Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Halászi Tímea Katinka
További közreműködők: Varga Mónika (Témavezető)
Krisch Judit (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108550
LEADER 00821nta a2200205 i 4500
001 dipl108550
005 20210308102144.0
008 210302s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Halászi Tímea Katinka 
245 1 0 |a Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tímea Katinka Halászi 
246 1 0 |a Detection of honey adulterated with rice syrup via HPLC method  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 0 1 |a Varga Mónika  |e ths 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108550/1/2020_halaszi_timea_katinka.pdf  |z Dokumentum-elérés