Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Kukucska Petra |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108548 |
Hasonló tételek
-
Teák koffeintartalmának vizsgálata
Szerző: Dömösi Diána Jana
Megjelent: (2023) -
Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Ferencz Petra
Megjelent: (2023) -
Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése
Szerző: Szatmári Patrik
Megjelent: (2022) -
Ipa és Ale sörök összehasonlítása
Szerző: Ujj Krisztián
Megjelent: (2020) -
Dél-Magyarországi virágkertészetek összehasonlítása
Szerző: Gyulai Edit
Megjelent: (2020)