|
|
|
|
LEADER |
00804nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl108540 |
005 |
20210308102145.0 |
008 |
210303s2020 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Sárközy Henrietta
|
245 |
1 |
2 |
|a A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Henrietta Sárközy
|
246 |
1 |
0 |
|a Effect of traditional freezing on the properties of liquid whole egg
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2020
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
700 |
1 |
|
|a Zsarnóczay Gabriella
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108540/1/2020_sarkozy_henrietta.pdf
|z Dokumentum-elérés
|