Ipar 4.0 a hazai élelmiszeriparban
Elmentve itt :
Szerző: | Kispál Gergő |
---|---|
További közreműködők: | Somosi Sarolta (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108055 |
Hasonló tételek
-
Az Ipar 4.0 hatása a hazai feldolgozóiparra
Szerző: Németh Katinka Mandula
Megjelent: (2020) -
A hazai élelmiszeripar alakulása különös tekintettel a Csabai Konzerv RT helyzetére
Szerző: Berczi Szilvia
Megjelent: (1998) -
A műanyagipar jövője a jelenkor kihívásainak tükrében
Szerző: Péter-Szabóné Tajti Szabina
Megjelent: (2020) -
Ipari nyersanyagok volatilitásának vizsgálata pénzügyi idősorokon és lehetséges opciós fedezési stratégiák gyakorlati felhasználása
Szerző: Gulyás Martin
Megjelent: (2020) -
Az Észt csoda nyomában Magyarország és Észtország digitalizáltságának összehasonlító elemzése /
Szerző: Buknicz Rebeka
Megjelent: (2020)