Ipar 4.0 a hazai élelmiszeriparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kispál Gergő
További közreműködők: Somosi Sarolta (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108055
LEADER 00749nta a2200217 i 4500
001 dipl108055
005 20210308091017.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kispál Gergő 
245 1 0 |a Ipar 4.0 a hazai élelmiszeriparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gergő Kispál 
246 1 0 |a Food Industry 4.0 in Hungary  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Gazdaságtudományok 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Economics and business 
650 4 |a Industrial relations 
650 4 |a Industrial economics 
700 1 |a Somosi Sarolta  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108055/1/2020_kispal_gergo.pdf  |z Dokumentum-elérés