Globalizáció a gasztronómiában a gyorséttermek terjedése és hatása /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Tamás
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2009
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/106117
LEADER 00758nta a2200193 i 4500
001 dipl106117
005 20210209174259.0
008 210209s2009 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Horváth Tamás 
245 1 0 |a Globalizáció a gasztronómiában  |h [elektronikus dokumentum] :  |b a gyorséttermek terjedése és hatása /  |c Tamás Horváth 
246 1 0 |a Globalization of gastronomy: expansion and effects of fast restaurants  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2009 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Other social sciences 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106117/1/2009_horvath_tamas.pdf  |z Dokumentum-elérés