Protokoll a gasztronómiában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gyebrovszky Gábor Mátyás
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2007
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/105969
LEADER 00821nta a2200217 i 4500
001 dipl105969
005 20210209074441.0
008 210209s2007 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Gyebrovszky Gábor Mátyás 
245 1 0 |a Protokoll a gasztronómiában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gábor Mátyás Gyebrovszky 
246 1 0 |a Protocol in gastronomy  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2007 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Media and communications 
650 4 |a Media and socio-cultural communication 
650 4 |a Cultural studies, cultural diversity 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105969/1/2007_gyebrovszky_gabor_matyas.pdf  |z Dokumentum-elérés