Borkultúra Magyarországon. A Szekszárdi borvidék bemutatása, borral kapcsolatos hagyományai és programjai alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Krisztina |
---|---|
További közreműködők: | Szécsiné Járási Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2006
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/105895 |
Hasonló tételek
-
A táncházmozgalom és annak rendezvényei Magyarországon
Szerző: Szabó Csilla Katalin
Megjelent: (2006) -
Klebelsberg Kuno munkássága
Szerző: Czeigersmidt Laura
Megjelent: (2006) -
Adalékok a kolozsvári Ferenc József Tudományegyetem és az Erdélyi Nemzeti Múzeum Történeti tárának az 1944-es évi működéséről
Szerző: Czinege Angéla
Megjelent: (2006) -
"Hyppokrátésztől a gyrosig" avagy a görög gasztronómia fejlődése az ókortól napjainkig
Szerző: Szögi Szilvia
Megjelent: (2006) -
Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára
Szerző: Szűcs Sándorné
Megjelent: (2006)