Az olasz ételek sokszínűsége
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Anikó |
---|---|
További közreműködők: | Szécsiné Járási Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2006
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/105373 |
Hasonló tételek
-
A reklámeszközök sokszínűsége
Szerző: Zsikó Andrea
Megjelent: (2006) -
Hungarikum ételek
Szerző: Véha Antal, et al. -
Ételek Szegedről
Megjelent: (1972) -
Ételek, italok, kiszolgálása Összegzés a nyári vendéglátásról /
Szerző: Ladányi Zsuzsa
Megjelent: (1978) -
Az elménk sokszínűsége személyiségzavarok a munkahelyen /
Szerző: Dancsó Linett Anna
Megjelent: (2023)