Az olasz ételek sokszínűsége

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kiss Anikó
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2006
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/105373
LEADER 00565nta a2200169 i 4500
001 dipl105373
005 20210202070812.0
008 210202s2006 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kiss Anikó 
245 1 3 |a Az olasz ételek sokszínűsége  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Anikó Kiss 
260 |c 2006 
650 4 |a Társadalomtudomány 
650 4 |a Social sciences 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105373/1/2006_kiss_aniko.pdf  |z Dokumentum-elérés