Kávébab termesztése, feldolgozása és felhasználása
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Sándor |
---|---|
További közreműködők: | Monostori Tamás (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Kulcsszavak: | Kávétermesztés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103126 |
Hasonló tételek
-
A kávé termesztése, feldolgozása és felhasználása
Szerző: Ugrai Noémi Ildikó
Megjelent: (2013) -
A kakukkfű termesztése és feldolgozása
Szerző: Baumhakl Bernadett
Megjelent: (2012) -
A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása
Szerző: Varga Ákos
Megjelent: (2013) -
A levendula termesztése és feldolgozása
Szerző: Juhász Lídia Vivien
Megjelent: (2017) -
A levendula termesztése és sokrétű felhasználása
Szerző: Balogh Bettina
Megjelent: (2022)