Legfontosabb gyógy- és fűszernövényeink technológiája, felhasználása és gyógyhatása
Saved in:
Main Author: | Kiss Adrianna |
---|---|
Other Authors: |
Tanács Lajos
Lantos Ferenc |
Format: | Thesis |
Published: |
2012
|
Kulcsszavak: | Gyógynövények Fűszernövények Kömény Koriander Ánizs Rozmaring Petrezselyem Kerti kakukkfű Valódi levendula Bazsalikom Borsmenta Izsóp |
Subjects: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102673 |
Similar Items
-
A búzatermesztés technológiája a Pitvarosi Mezőgazdasági Szövetkezetben
by: Halag Ágnes
Published: (2001) -
A kávé termesztése, feldolgozása és felhasználása
by: Ugrai Noémi Ildikó
Published: (2013) -
Kávébab termesztése, feldolgozása és felhasználása
by: Kiss Sándor
Published: (2018) -
Burgonyatermesztés technológiája és növényvédelme
by: Csáki István
Published: (2006) -
A kukoricatermesztés korszerű technológiája és ökonómiája egy családi gazdaságban
by: Wendler Gábor
Published: (2015)