Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dobos Andrea Sára
További közreműködők: Lantos Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2011
Kulcsszavak:Paprika
Oltás
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102616
LEADER 00707nta a2200205 i 4500
001 dipl102616
005 20211202134200.0
008 211123s2011 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Dobos Andrea Sára 
245 1 3 |a Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Andrea Sára Dobos 
260 |c 2011 
300 |a 38 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural biotechnology and food biotechnology 
695 |a Paprika 
695 |a Oltás 
700 1 |a Lantos Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102616/2/2011_dobos_andrea_sara.pdf  |z Dokumentum-elérés