Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2011
|
Kulcsszavak: | Paprika Oltás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102616 |
LEADER | 00707nta a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl102616 | ||
005 | 20211202134200.0 | ||
008 | 211123s2011 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Dobos Andrea Sára | |
245 | 1 | 3 | |a Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban |h [elektronikus dokumentum] / |c Andrea Sára Dobos |
260 | |c 2011 | ||
300 | |a 38 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural biotechnology and food biotechnology | |
695 | |a Paprika | ||
695 | |a Oltás | ||
700 | 1 | |a Lantos Ferenc |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102616/2/2011_dobos_andrea_sara.pdf |z Dokumentum-elérés |