Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Papp László
Other Authors: Szűcsné Péter Judit
Format: Thesis
Published: 2010
Kulcsszavak:Takarmányozás, sertés
Propionsav
Takarmánytartósítás
Mikotoxinok
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102554
LEADER 00769nta a2200229 i 4500
001 dipl102554
005 20211125082231.0
008 211109s2010 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Papp László 
245 1 3 |a Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c László Papp 
260 |c 2010 
300 |a 46 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Husbandry 
695 |a Takarmányozás, sertés 
695 |a Propionsav 
695 |a Takarmánytartósítás 
695 |a Mikotoxinok 
700 1 |a Szűcsné Péter Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102554/2/2010_papp_laszlo_02.pdf  |z Dokumentum-elérés