HACCP a Hédi sörözőben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kis Erzsébet
További közreműködők: Benkné Gesztesi Zsuzsanna (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2010
Kulcsszavak:HACCP
Élelmiszerbiztonság
Vendéglátás
Mártély
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102508
LEADER 00706nta a2200229 i 4500
001 dipl102508
005 20211108075239.0
008 211105s2010 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kis Erzsébet 
245 1 0 |a HACCP a Hédi sörözőben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Erzsébet Kis 
260 |c 2010 
300 |a 46 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Other engineering and technologies 
695 |a HACCP 
695 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a Vendéglátás 
695 |a Mártély 
700 2 |a Benkné Gesztesi Zsuzsanna  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102508/2/2010_kis_erzsebet.pdf  |z Dokumentum-elérés