HACCP a Hédi sörözőben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2010
|
Kulcsszavak: | HACCP Élelmiszerbiztonság Vendéglátás Mártély |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102508 |
LEADER | 00706nta a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl102508 | ||
005 | 20211108075239.0 | ||
008 | 211105s2010 hu om 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Kis Erzsébet | |
245 | 1 | 0 | |a HACCP a Hédi sörözőben |h [elektronikus dokumentum] / |c Erzsébet Kis |
260 | |c 2010 | ||
300 | |a 46 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Other engineering and technologies | |
695 | |a HACCP | ||
695 | |a Élelmiszerbiztonság | ||
695 | |a Vendéglátás | ||
695 | |a Mártély | ||
700 | 2 | |a Benkné Gesztesi Zsuzsanna |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102508/2/2010_kis_erzsebet.pdf |z Dokumentum-elérés |