Adatok a Dél-Alföldön termesztett fontosabb kukorica és cirokfajták rosttartalmáról és rost összetételéről

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Posztós Erika
További közreműködők: Avasi Zoltán (Témavezető)
Pál Mihály (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2009
Kulcsszavak:Rosttartalom
Kukorica
Cirok
Rostösszetétel
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102427
LEADER 00854nta a2200253 i 4500
001 dipl102427
005 20220125092057.0
008 220125s2009 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Posztós Erika 
245 1 0 |a Adatok a Dél-Alföldön termesztett fontosabb kukorica és cirokfajták rosttartalmáról és rost összetételéről  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Erika Posztós 
260 |c 2009 
300 |a 49 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
695 |a Rosttartalom 
695 |a Kukorica 
695 |a Cirok 
695 |a Rostösszetétel 
700 0 1 |a Avasi Zoltán  |e ths 
700 0 1 |a Pál Mihály  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102427/1/2009_posztos_erika.pdf  |z Dokumentum-elérés