Étkezési paprika fajták hajtatásának összehasonlító kísérletei családi gazdaságunkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szécsényi Szilvia
További közreműködők: Lantos Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2009
Kulcsszavak:Paprikatermesztés
Étkezési paprika
Paprikahajtatás
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102330
LEADER 00806nta a2200229 i 4500
001 dipl102330
005 20220125100601.0
008 220125s2009 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szécsényi Szilvia 
245 1 0 |a Étkezési paprika fajták hajtatásának összehasonlító kísérletei családi gazdaságunkban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Szilvia Szécsényi 
260 |c 2009 
300 |a 34 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
695 |a Paprikatermesztés 
695 |a Étkezési paprika 
695 |a Paprikahajtatás 
700 1 |a Lantos Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102330/1/2009_szecsenyi_szilvia.pdf  |z Dokumentum-elérés