A méz minőségének meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | Szűcs László |
---|---|
További közreműködők: | Kulik Jenő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2000
|
Kulcsszavak: | Méztermelés Mézminőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100605 |
Hasonló tételek
-
Néhány fontosabb takarmány minőségének alakulása
Szerző: Gulya Anikó
Megjelent: (1984) -
A gímszarvas állomány minőségének elemzése a Cserhát tájegységben
Szerző: Körösi Imre
Megjelent: (1976) -
A gímszarvas térhódítása és minőségének vizsgálata a kiskunsági homokhátságon
Szerző: Palásti László
Megjelent: (2004) -
A mátrai muflonállomány minőségének felmérése a trófeabírálat tükrében
Szerző: Kovács Béla
Megjelent: (1979) -
A kistermelői nyerstej minőségének vizsgálata a Szatmárnémeti Tejipari Vállalatnál
Szerző: Csuka Róbert Zoltán
Megjelent: (1994)