A Danone előírások minőségmegőrző hatása a túró rudi-ra Marcaliban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Miklai Andrea
További közreműködők: Horváth Péter (Témavezető)
Cserjési Lajosné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1999
Kulcsszavak:Tejfeldolgozás
Túró rudi
Danone
Minőségbiztosítás
Marcali
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100564
LEADER 00834nta a2200265 i 4500
001 dipl100564
005 20211123144126.0
008 211123s1999 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Miklai Andrea 
245 1 2 |a A Danone előírások minőségmegőrző hatása a túró rudi-ra Marcaliban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Andrea Miklai 
260 |c 1999 
300 |a 32 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Social sciences 
695 |a Tejfeldolgozás 
695 |a Túró rudi 
695 |a Danone 
695 |a Minőségbiztosítás 
695 |a Marcali 
700 0 1 |a Horváth Péter  |e ths 
700 0 1 |a Cserjési Lajosné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100564/1/1999_miklai_andrea.pdf  |z Dokumentum-elérés