A kappanozás hatása a húsminőségre
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1998
|
Kulcsszavak: | Kappanozás Húsminőség Baromfitenyésztés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100327 |
LEADER | 00745nta a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl100327 | ||
005 | 20220114115851.0 | ||
008 | 211217s1998 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Rédai Ferenc | |
245 | 1 | 2 | |a A kappanozás hatása a húsminőségre |h [elektronikus dokumentum] / |c Ferenc Rédai |
260 | |c 1998 | ||
300 | |a 34 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Veterinary science | |
650 | 4 | |a Veterinary medicine | |
695 | |a Kappanozás | ||
695 | |a Húsminőség | ||
695 | |a Baromfitenyésztés | ||
700 | 1 | |a Sinkovics György |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100327/1/1998_redai_ferenc.pdf |z Dokumentum-elérés |