A kappanozás hatása a húsminőségre

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rédai Ferenc
További közreműködők: Sinkovics György (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1998
Kulcsszavak:Kappanozás
Húsminőség
Baromfitenyésztés
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100327
LEADER 00745nta a2200241 i 4500
001 dipl100327
005 20220114115851.0
008 211217s1998 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Rédai Ferenc 
245 1 2 |a A kappanozás hatása a húsminőségre  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ferenc Rédai 
260 |c 1998 
300 |a 34 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Veterinary science 
650 4 |a Veterinary medicine 
695 |a Kappanozás 
695 |a Húsminőség 
695 |a Baromfitenyésztés 
700 1 |a Sinkovics György  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100327/1/1998_redai_ferenc.pdf  |z Dokumentum-elérés