A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1997
|
Kulcsszavak: | Tejfeldolgozás Sajtgyártás Gouda-sajt |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100119 |
LEADER | 00860nta a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl100119 | ||
005 | 20211211141620.0 | ||
008 | 211129s1997 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Bíró Ákos | |
245 | 1 | 2 | |a A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül |h [elektronikus dokumentum] / |c Ákos Bíró |
260 | |c 1997 | ||
300 | |a 52 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Agricultural biotechnology | |
650 | 4 | |a Agricultural biotechnology and food biotechnology | |
695 | |a Tejfeldolgozás | ||
695 | |a Sajtgyártás | ||
695 | |a Gouda-sajt | ||
700 | 2 | |a Kocsisné Gráff Myrtill |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100119/1/1997_biro_akos.pdf |z Dokumentum-elérés |