A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bíró Ákos
További közreműködők: Kocsisné Gráff Myrtill (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1997
Kulcsszavak:Tejfeldolgozás
Sajtgyártás
Gouda-sajt
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/100119
LEADER 00860nta a2200241 i 4500
001 dipl100119
005 20211211141620.0
008 211129s1997 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bíró Ákos 
245 1 2 |a A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ákos Bíró 
260 |c 1997 
300 |a 52 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agricultural biotechnology 
650 4 |a Agricultural biotechnology and food biotechnology 
695 |a Tejfeldolgozás 
695 |a Sajtgyártás 
695 |a Gouda-sajt 
700 2 |a Kocsisné Gráff Myrtill  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100119/1/1997_biro_akos.pdf  |z Dokumentum-elérés